Getuigenissen | Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling - Gonny Bouwhuis

Getuigenissen

Dankbaar vanuit het hart naar alles wat de therapie me bracht…. Het is onmogelijk om veel woorden te geven aan het traject dat ik reeds bij jou liep… deze zouden de processen en de relatie zo tekort doen. Vanuit opgelopen trauma-ervaringen, bewandel ik met jou het pad van zelfonderzoek, zelfontdekking …. zelfbewustzijn. Je weet precies steeds ‘die ene’ gevoelige snaar aan te raken waardoor ik net in dat ander laagje kan zakken. De technieken waren hierbij steeds ondersteunend, maar het allerbelangrijkste voor mij was de ‘helende relatie’ waarin je me steeds zag, in waar ik zat.

Ik ervaar je Gonny als: respectvol en zorgvuldig afgestemd, authentiek, stevig in zachtaardigheid, helend in de relatie, liefdevol, confronterend, passievol, uitdagend vanuit een vriendelijke nieuwsgierigheid, onderzoekend, als iemand die blijft en samen met mij het proces aangaat. Je bent voor mij een leermeester, iemand waarvan ik nog veel bij kan leren.

S

avondlicht400h

Al van toen ik kind was, was ik sterk zoekende en telkens liep ik op bepaalde dingen opnieuw vast. Na zelf mama te zijn geworden blokkeerde ik steeds meer. Ik zocht hulp en kwam bij Gonny terecht. Ik voelde me er meteen goed en intussen gidst Gonny me bijna 6 jaar. Telkens kan ik er terecht met mijn issues en verdriet en dit steeds in een veilige en beschermde omgeving. Gonny is bijzonder empathisch en ook rechtuit. Naar mijn gevoel heeft ze een enorme schat aan levenswijsheid. Omdat ze zo sterk is in het raken van mijn pijnpunten heb ik in die 6 jaar al een grote evolutie gemaakt en haalt ze het beste in mij naar boven. Ik blijf komen naar Gonny omdat ik samen met haar bepaalde dingen terug helder kan zien en het mij energie geeft om die issues aan te pakken.

Iedereen die voor om het even wat even vastloopt in het leven zou ik aanraden om naar Gonny te gaan. Zolang ik mijn plaatsje daarvoor niet hoef af te staan 🙂

Tine

Na de fantastische verhalen van mijn nicht nam ik contact op met Gonny. Ik werd er warm onthaald, ze stelde de juiste vragen, belichtte de juiste zaken, waardoor ik langzaam tot inzicht kwam. Of steeds beter begreep hoe ik in het leven stond, vast aan mijn kettingen uit mijn verleden. Sessie na sessie werd ik bevrijd van mijn eigen demonen, die me belemmerden mezelf te zijn. De sessies waren inspirerend, maar evenzeer confronterend, weerstand, verdriet en wanhoop kwamen naar boven. Maar door haar beelden, woorden en zelf tekeningen werd ik bewust van mijn patronen.
Na ongeveer 1 jaar therapie leef ik bewuster, zelfstandiger, vrijer, rustiger, maar vooral gelukkiger. Ik ben haar zo dankbaar, dat ze in mij geloofde, dat ze me geleerd heeft in mezelf te geloven. Het is een wijze vrouw, ik zou haar aan iedereen aanbevelen die bewuster dus gelukkiger wil leven.
Deze ontdekkingstocht aan de zijde van Gonny is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven.
W

stones2-1400


In deze tijd, van onduidelijkheid, de crisis, reorganisaties en de onzekerheid, die dat met zich meebrengt, was het lastig om dicht bij mezelf te blijven en voldoende te luisteren naar mijn eigen zijn.

De gesprekken met Gonny, de spiegel die ze voor houdt en de vragen die zij stelt, hebben mij geholpen om de rode draad weer te vinden en op te pakken, om zo vanuit mijn eigen kracht te werken aan mijn nieuwe toekomst.
Dank daarvoor !
Hartelijke groet

Wim

Mijn laatste sessie zit er alweer op. De afgelopen periode was leerzaam, maar vooral ook indrukwekkend. De stijl van Gonny is om je echt zelf na te laten denken en in te doen zien waarom je bent wie je bent. Waarom maak je jezelf druk om bepaalde dingen? Waarom is het zo belangrijk om anderen te pleasen? Waar wil je zelf heen? Dit was soms best lastig, maar hierdoor beklijft het bij mij wel beter.
Wendy