Individueel | Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling - Gonny Bouwhuis

Individueel

Je loopt ergens in vast, je ziet jezelf iets steeds weer doen of laten, je hoort jezelf weer net dat zeggen wat je niet meer zo zou zeggen, je zwijgt waar je wilde spreken, je spreekt waar je wilde zwijgen. Je ziet jezelf weer reageren met alle gevolgen van dien. Men hoort of begrijpt je niet, je raakt in conflict, je bent weer teleurgesteld, ontmoedigd, je energie is op…

Het is sneller dan jezelf en, nu is de maat vol, je wilt er iets aan veranderen, al was het maar begrijpen wat jou doet zijn zoals je bent.

Via fysieke-, emotionele en mentale bewustwording ga je jezelf meer ervaren. Dit bewustzijn groeit door middel van de relatie met de therapeut. Hierdoor komen je denken, voelen en handelen weer op één lijn, net zoals toen je klein was. Dan heb je weer méér van jezelf tot je beschikking om de juiste antwoorden te vinden op situaties in je zelf en je leven, daar waar je nu vastloopt in oude reactiepatronen. De echo’s van je verleden! Zo leer je langzaam maar zeker responsief te worden in plaats van reactief.

We worden daar levendiger van, authentieker, we genieten vaker, we lachen meer onze volle lach, relaties aangaan wordt veiliger, we zijn congruenter, contactvaardiger, respectvoller, liefdevoller…

Ik gids je op basis van mijn rijk gevarieerd leven en een scala aan opleidingen en scholing.

Je verleden ligt vóór je in plaats van achter je.
Wie zijn verleden niet verwerkt is gedoemd om er door ingehaald te worden.

Praktisch

We beginnen met een intakegesprek van vijf kwartier, beslissen dan of er een traject volgt en welke formule het best bij je hulpvraag past. Of we zoeken een andere hulpverlener die beter bij jou of je hulpvraag past. Ook het ritme van de sessies wordt afgestemd op je behoefte en mogelijkheden.

 

“Na de fantastische verhalen van mijn nicht nam ik contact op met Gonny. Ik werd er warm onthaald, ze stelde de juiste vragen, belichtte de juiste zaken, waardoor ik langzaam tot inzicht kwam. Of steeds beter begreep hoe ik in het leven stond, vast aan mijn kettingen uit mijn verleden. Sessie na sessie werd ik bevrijd van mijn eigen demonen, die me belemmerden mezelf te zijn. De sessies waren inspirerend, maar evenzeer confronterend, weerstand, verdriet en wanhoop kwamen naar boven. Maar door haar beelden, woorden en zelf tekeningen werd ik bewust van mijn patronen. Na ongeveer 1 jaar therapie leef ik bewuster, zelfstandiger, vrijer, rustiger, maar vooral gelukkiger. Ik ben haar zo dankbaar, dat ze in mij geloofde, dat ze me geleerd heeft in mezelf te geloven. Het is een wijze vrouw, ik zou haar aan iedereen aanbevelen die bewuster dus gelukkiger wil leven. Deze ontdekkingstocht aan de zijde van Gonny is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven.”