Bewustwordingsweek | Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling - Gonny Bouwhuis

Bewustwordingsweek

Wil jij ook op vakantie met jezelf?

bewustwordingsweek 2017 FrienslandVan 7 tot 14 juli 2017
Op een prachtige boerderij in Friesland
DE TURFHOEKE in Gorredijk.
www.deturfhoeke.nl

Een bewustwordingsweek is even stilstaan bij jezelf. Onder professionele begeleiding en aan de hand van meditatietechnieken en oefeningen leer je jezelf verkennen. Je ontdekt wat je energie geeft en hoe je je kan opladen. Je neemt even afstand van het dagelijkse leven en krijgt verfrissende inzichten in wat je drijft en waar je je levenspad kan bijsturen. Maar bewust-zijn op vakantie is ook genieten en uitrusten, tijd en ruimte nemen voor jezelf en antwoorden zoeken op je vragen.

Voor wie?

Voor iedereen die even wil reflecteren over wat belangrijk is. Voor wie zichzelf wil opladen en vernieuwen, actief op zoek wil gaan naar geluk, wil ontspannen, wil nadenken over hindernissen, en vooral meer genieten!

Praktisch

We verblijven op de prachtige boerderij De Turfhoeke in Gorredijk. Er is zoveel comfort dat je niet anders kan dan er bewust van genieten.
De groep bestaat uit 12 tot max. 18 personen. We voorzien een bewustwordingsprogramma voor één à twee dagdelen. (De ochtend en soms een avond).

Wat kan je verwachten?

Een gevarieerde bewustwordingsweek met lichaamswerk, meditaties, dans, creativiteit, opstellingswerk, film, deelrondes aan de hand van enkel thema’s zoals je innerlijk kind, je schaduw, geven-nemen-balans, het Leven vieren. Ontspanning, uitrusten en vakantie blijven de essentie, dus we houden het licht.

Je kan ook deelnemen aan een aantal ontspannende activiteiten (zeilmiddag, avond wadlopen en de zon zien ondergaan, fietsen, eventueel een Friese Paardenstoeterij). En er is natuurlijk tijd vrij voor niksen, luieren, wandelen …

Traag en gestaag, met plezier,
groeien in je Bewust-Zijn,
net als de zeilpraam over het water,
als het lopen op het Wad,
als het fietsen tussen de landerijen,
als het wandelen, als het zalig niksen en het tafelen,
als het lichaamswerk, de meditaties, de dans, de creativiteit, het opstellingswerk, de deelrondes…

In alles wordt voorzien, het is écht vakantie houden, er is zoveel comfort dat je niet anders kunt dan er bewust van genieten.

Op basis van vakantie houden, dus we houden het ‘licht’.
Er wordt ter plekke voor ons gekookt en gezorgd dus elke dag drie keer je benen onder tafel schuiven, genietend van de heerlijkheden uit Hessels keuken.
Graag je speciale dieetbehoeften zo snel mogelijk aan Gonny communiceren.

Prijs bewustwordingsweek

Schrijf nu in en krijg 10% korting!
De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 30 juni!

De totale kostprijs is 805,00 euro (895 euro -10% korting)
Enkel je drankgebruik en eigen uitgaven zijn voor jou, plus het transport natuurlijk.

Annulatie

Bij annulatie tot 6 weken voor aankomst wordt er 30% van het totale bedrag in rekening gebracht. Daarna 60% en de laatste week 90%.

Info en inschrijven

Inschrijven voor de bewustwordingsweek doe je via gonny@bewust-zijn.be en door 895,- euro te storten op BE87063066877794 met vermelding van Zomerweek Friesland juli ’17.

Gonny bouwhuis
En bij Gonny
M: +32485850069
T: +3292272544

gonny@bewust-zijn.be